نکاتی در مورد مالیات بر نقل و انتقال و درآمد اتفاقی ، معاملات عدم انتقال منافع (به شرط عمری)
فردی ششدانگ یکباب مغازه خود را که ارزش روز آن 100 میلیون می باشد به فرد دیگری انتقال می دهد ولی در حین انتقال شرط گردیده مادامی که فروشنده در قید حیات است از منافع آن مجانا" استفاده خواهد کرد.اگر ارزش مغازه در تاریخ فوت فروشنده 700 میلیون باشد.
1- از خریدار هیچ مالیاتی در موقع خرید مطالبه نخواهد شد.
2- اگر انتقال بلاعوض باشد از فروشنده و خریدار هیچ مالیاتی موقع انجام معامله مطالبه نخواهد شد.
3- اگر معامله معوض باشد مالیات از ماخذی که متعاملین اعلام کنند (1 تا 100) از فروشنده طبق مقررات 59 ق.م.م وصول خواهد شد.
4- از خریدار موقع تعلق منافع ( زمان فوت فروشنده) مالیات بر درآمد اتفاقی از ماخذ ارزش روز مغازه در زمان فوت فروشنده -پس از کسر پرداختی خریدار به فروشنده در زمان خرید- مطالبه خواهد شد.
5 - دفاتر اسناد رسمی هم موقع انتقال عین و هم موقع ثبت منتفی شدن مورد عمری ( تعلق منافع پس از فوت فروشنده) موظفند مراتب را از اداره امور مالیاتی مربوط استعلام نمایند.
6- اگر معامله بلاعوض بوده باشد مالیات بر درآمد اتفاقی از ماخذ 700 میلیون موقع تعلق منافع از خریدار مطالبه خواهد شد.
چگونه ضریب امنیت چکی را که صادر می کنیم بالا ببریم
چسب زدن روی تاریخ و مبلغ چک، شیوه ی مرسوم اما غیر قابل اعتمادی است. چسب با کوچکترین حرارتی از روی چک جدا شده و امنیتی را برای شما ایجاد نمی کند.
نوشتن عبارت فاقد قلم خوردگی روی متن چک، نیز روش مرسومی است؛ در حالی که هر چند این روش، خوب است، چنانچه بانک با چکی مواجه گردد که روی آن این عبارت درج شده و در پشت آن با پشت نویسی اصلاح گردیده، اقدام به پرداخت آن خواهد کرد.
متن چک را با خودنویس و یا حداقل با روان نویس، به جای خودکار بنویسید.
یک کاربن برعکس را، زیر چک بگذارید و سپس مبلغ و تاریخ چک را بنویسید تا نوشته کاربنی شما پشت چک درج شود.
به جای نوشتن مثلا دویست میلیون ریال معادل بیست میلیون تومان، بنویسید دویست میلیون ریال که نصف آن ده میلیون تومان است؛ یا که ربع آن پنج میلیون تومان است؛ یا که ثمن آن دو و نیم میلیون تومان است.
چک را با خط خوش و با آرامش بنویسید تا فاصله کلمات و اندازه آنها یکسان باشد.
نوشتن مبلغ، روی محل بریدن کاغذ چک، به نحوی که بخشی از نوشته روی چک، و بخش دیگر، روی ته چک درج گردد. بدین ترتیب باید از ترکیب چک به علاوه ته چک یک کلمه صحیح حاصل شود.
تهیه یک برگ فتوکپی از چک صادره و نگهداری آن تا زمان وصول چک در بانک و حتی الامکان، گرفتن امضا گیرنده چک، زیر فتوکپی چک.
با ۶۰ سال سن و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه با حداقل حقوق پایه و بیشتر
با ۵۰ سال سن و ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه با حقوق کامل.
با ۶۰ سال سن و زیر ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه متناسب با تعداد سالهای پرداخت حق بیمه.
با ۶۰ سال سن و زیر ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می بایست سابقه خود را با خرید حق بیمه تکمیل نماید و با ۱۰ روز حقوق بازنشست می شوند.
2شرایط بازنشستگی / زنان
با ۵۵ سال سن و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه یا حداقل حقوق پایه و بیشتر
با ۴۵ سال سن و ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه با حقوق کامل.
با ۵۵ سال سن و زیر ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه متناسب با تعداد سالهای پرداخت حق بیمه.
با ۵۵ سال سن و زیر ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می بایست سابقه خود را با خرید حق بیمه تکمیل نماید و با ۱۰ روز حقوق بازنشست می شوند.
با ۴۲ سال سن و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه به شرط اینکه حداقل در طول ۲۰ سال، یکماه بیمه کارگاهی در سابقه وی منظور شده باشد.
بر اساس قرارداد و در تاریخ مقرر در دفترخانه ای که جهت تنظیم سند با فروشنده توافق نموده اید به همراه چک رمز دار الباقی ثمن معامله حاضر شوید.
در صورت عدم حضور فروشنده در تاریخ مقرر، حتما از سر دفتر، گواهی حضور خود و عدم حضور فروشنده را مطالبه نمایید.
چنانچه فروشنده هستید، فراموش نکنید که حضور شما در روز مقرر برای تنظیم سند کافی نیست و می بایست در روز مقرر، استعلامات لازم را جهت انتقال سند انجام داده باشید.
چنانچه خریدار هستید، فراموش نکنید که حضور شما بدون همراه داشتن تتمه ثمن معامله، در حکم عدم حضور شماست.
سیستم اجرای تیلت آپ، تیلت اسلب یا تیلت وال (Tilt up) به عنوان یک روش_ساخت_سریع مطرح است.
در این روش ساخت اعضای دیواری باربر بتنی، سازه ساختمان را تشکیل میدهند. در این روش دیوارها در محل اجرای پروژه، به صورت افقی بتنریزی میشوند و پس از عملآوری بتن، قطعه را با کمک جرثقیل در محل خود نصب میکنند. از روش اجرای تیلت آپ اغلب برای اجرای ساختمانهایی با کاربری انباری، تجاری (مراکز خرید) و اداری که در آنها سرعت اجرا و مسائل اقتصادی اهمیت دارد، استفاده میشود. این روش، عمدتاً برای ساخت ساختمانهای کوتاه مرتبه حداکثر تا چهار طبقه به کار میرود. اگرچه اکثر ساختمانهای ساخته شده با این روش یک یا دو طبقه هستند و تعداد معدودی ساختمان بیش از چهار طبقه نیز به این روش ساخته شدهاند